oxalic asit için ürünler (3)

Sodyum laktat

Sodyum laktat

laktik asidin sodyum tuzudur. Sodyum laktat, cildin kendi nemini koruyan ve hafif asidik bir pH değerine katkıda bulunan cilt için nemlendirici maddeler grubuna aittir. Bu maddeler (gliserin, üre ve organik asit) birlikte Doğal Nemlendirme Faktörü (NMF) oluşturur. AB'de sodyum laktat, gıda katkı maddesi E 325 olarak bilinir. Tuz, suda kolayca çözünür. Sıvı neredeyse renksizdir ve neredeyse kokusuz veya tatsızdır. Sodyum laktat, talep üzerine ayarlanmış pH değeri ile çeşitli konsantrasyonlarda (yüzde 50 / yüzde 60) da mevcuttur. Nitelikler: %50, %50 pH 5.5, %60 Görünüm: şeffafdan beyaza CAS numarası: 72-17-3 INCI: Sodyum Laktat Dayanıklılık: 2 yıl Depolama: serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, kapalı ambalajda saklanmalıdır.
Doğru Akım Kükürt Asidi Oksalik Asit Süreci (Hartanodizasyon/GSX)

Doğru Akım Kükürt Asidi Oksalik Asit Süreci (Hartanodizasyon/GSX)

Hartanodizasyon, mükemmel aşınma direnci, yüksek sertlik, iyi kayma özellikleri ve çok iyi bir korozyon koruması sunar. Bu işlemin odak noktası teknik alandadır. Katmanlar, ölçüye uygun olarak uygulanabilir. Katmanlar, GS yönteminde üretilen oksit katmanlarından daha ince gözeneklidir. Uygulama alanları: Makine mühendisliği, havacılık ve otomotiv Uygulama ile ilgili katman kalınlığı aralığı: 30 – 100µm
Sodyum asetat

Sodyum asetat

Sodyum asetat, asetik asidin sodyum tuzudur ve asetik asidin bir sodyum bileşiği ile tepkimesi yoluyla elde edilir. Renksiz, hafif sirke kokusu olan bir tuzdur; su içinde iyi, alkol içinde ise zayıf çözünür. Doymuş bir sodyum asetat çözeltisi kristalleştiğinde ısı açığa çıkar. Kullanım: Gıda: * Asit düzenleyici * Koruyucu madde Kozmetik: * Tampon * Temel kokunun maskelemesi Teknik: * El ısıtıcılarının üretimi * Enerji depolama CAS (Trihidrat):6131-90-4 CAS (susuz):127-09-3 Depolama:serin, kuru, ışık geçirmeyen, kapalı kaplarda saklayın Gıda katkı maddesi:E262 Moleküler formül:C2H3NaO2